A teszt eredménye

10. Deichmann Cupcake virágos. Ára: 4490 Ft/pár. Tömege / pár: 333 g. Átlagpontszám: 3/5

A talp teljesen merev. A belső talpbetét vékony, rugalmatlan. A sarok kemény. A gyerkőc szerint nagyon kemény, rugalmatlan a cipő szaladgálás közben. A talp anyaga nagyon kemény, emiatt az átlagosnál kevésbé kopik. A külső-felső borítás anyaga kevésbé karcosodik.

9. TESCO F&F Kids unikornis motívum. Ára: 2990 Ft/pár. Tömege / pár: 341,6 g. Átlagpontszám: 3/5

Vastagabb, rugalmas, de teljesen asztallap kiképzésű talpbetét. Kényelmetlen, damilszerű vágó rész az orrnál, amit jelzet a gyerkőc és a varráshoz használt vastag cérna és a cipő anyaga együtt képes ez kiálló részt, amit vágja a gyerkőc lábát (csak a bal felénél volt ez a hiba). Ugrálásnál rugalmas. A talp oldalán lévő külső díszcsík leválhat. A külső-felső borítás anyaga betonnal érintkezve könnyen karcolódhat. A talp kopása átlagos mértékű.

8. TESCO F&F Kids fehér. Ára: 4490 Ft/pár. Tömege / pár: 330 g. Átlagpontszám: 3,11/5

Vékony, lapos talpbetét. Sarkánál dörzsöl. Ugráláshoz kemény a talpa. Keménynek és kényelmetlennek érezte a cipő belsejét a gyerkőc. A cipő talpa kevésbé kopik, a külső-felső borításon a karcok átlagos mértékben látszódnak.

7. RENO Young Spirit. Ára: 4490 Ft/pár. Tömege / pár: 296 g. Átlagpontszám: 3,17/5

Merev talpú cipő, nagyon vékony talpbetéttel. Nyomja elől az gyermek ujjait. EZ a cipő volt talán a „legkisebb” 28-as. Nagyon kemény, kényelmetlen a talpnál. Kicsi, nem jó méret. A próbát végző kislány szerint teljesen kényelmetlen. A talp átlagos mértékben kopik. A felső-külső borítás átlagon felüli mértékben kopásálló.

6. HUMANIC Funky girls. Ára: 7990 Ft/pár. Tömege / pár: 334,6 g. Átlagpontszám: 3,22/5

A talp kemény, rugalmatlan. Ez kompenzálja kisebb mértékben avastagabb belső szivacsos betét. Kényelmes, futásnál és ugrálásnál is a tesztelő kislány szerint. A talp kopása látható rövid használat után is az orránál. A felső-külső borítás kopása átlagos.

5. Auchan INEXTENSO fehér. Ára: 4990 Ft/pár. Tömege / pár: 327,6 g. Átlagpontszám: 3,28/5

Merev cipő, kevésbé szivacsozott a belseje, lapos a talpa. Keményebbnek érezte a kislány a cipő belsejét. Ugrálásnál a talp teljesen rugalmatlan, kemény. A próbát végző kislány szerint kényelmetlen. A talp átlagon aluli mértékben kopik. A cipő külső-felső boítása átlagosnál kopásállóbb.

4. Auchan INEXTENSO rózsaszín. Ára: 4990 Ft/pár. Tömege / pár: 332,2 g. Átlagpontszám: 3,39/5

A belső kialakítás keményebb. A talpbetét vékony, lapos, rugalmatlan. A gyerkőc szerint kényelmes, futásnál és ugrálásnál is, amit a vastag belső szivacsozottságnak köszönhet valószínűleg. A talp kopása átlagos. A külső-felső borítás átlagon felüli mértékben kopásálló.

3. CCC Sprandi. Ára: 6490 Ft/pár. Tömege / pár: 209,8 g. Átlagpontszám: 3,56/5

Az orrnál vékony az anyag, a talp egyben van, tehát csak egyben tud leválni. Talpmagasságig vízálló. vékony az egész. Kényelmes a kis lábának teljesen. A talp anyaga puha, és átlagosan kopik. A felső-külső rész kevésbé karcolódott.

2. Deichmann Cupcake csillámos. Ára: 5490 Ft/pár. Tömege / pár: 352,6 g. Átlagpontszám: 3,56/5

Vékony, rugalmatlan talpbetétje van, viszont a rugalmas talp ezt kompenzálja, mert a kislány szerint ugrálásnál rugalmas a cipő és kényelmes a lábának. A cipő talpán 3-4 mm magas recék vannak. Ez rugalmassá teszi a cipőt és átlagos mértékben kopik. A külső-felső borítás kevésbé karcosodik.

1. CCC Lasocki Kids. Ára: 8190 Ft/pár. Tömege / pár: 298,2 g. Átlagpontszám: 4/5

A tépőzár hajlatánál már most repedezik a bőrfelület. A talpbetétnél van minimális megtámasztás a harántrész felől. A sarok és a talp hátsó részénél a kislány kicsit szűknek érezte szaladgálás közben. Az ujjai jól elfértek. A felső rész kopása átlagos mértékű. A cipőtalp kopása jó.