A NAGY ÉTELRENDELŐS TESZT EREDMÉNYE 

Árak, kalória és mennyiség adatok a cikk végi táblázatban vannak összesítve

 

5. Vitalkonyha (Katus Attila): Joghurtos csirkemell csíkok, friss vegyessaláta tzaziki. Pontszám: 7,4/10 pont 

A saláta natúr, de enyhén érezhető kesernyés íz, ami nem feltétlen jó egy uborka/lilakáposzta/saláta mixtől. A salátán szinte semmi ízesítés, talán pici só. A csirke hagymás, borsos ízű, megfelelően sós, enyhén csíp, és jól meg van sülve. A csirke a salátával már inkább a fogyókúra közepén elég egy felnőttnek.

 

5. Bocsi Viki Konyha: Tökfőzelék pulyka tokánnyal. Pontszám: 7,4/10 pont  

Nem a klasszikus tökfőzelék, mert paradicsomos és/vagy pirospaprikás ízesítésű. Alig jön ki a kapor íze, a tök (tök) jól megfőtt, viszont nem érezhető az íze.  A hús színhús, tipikus menzapörkölt, borsos-hagymás, jól megfőtt. Kalória adat sem a csomagoláson, sem az internetes rendelő felületen nem volt feltüntetve. A majd fél kilós adaggal jól lehet lakni.

img_7470.JPG

 

3. Béres Alexandra: Paradicsomos csirkeraguval töltött padlizsán sovány sajttal. Pontszám: 7,6/10 pont 

A padlizsán fiatal friss, lehet enni héjastól. A töltelék egy milánói spagetti, kevés sajttal a tetején. A hús jól meg van főve, a fűszerezése is megfelelő. Az adag elégséges egy felnőttnek.

img_7460.JPG

3. Egészségkonyha: Sült csirkemell, majonézes céklasaláta. Pontszám: 7,6/10 pont 

A majonézes céklasaláta finom, jól kijön a cékla íze, nem rágós, alig érezni a majonézt. A fűszerezése vegetás, de kellemes. A natúrsült curry-s, köményes ízű, passzol a céklasalátához, eltalált fűszerezésű ez az étel. A cékla alapanyaga kiváló minőségű, míg a többié közepes-jó minőségűnek éreztük. Önmagában egy 200g-os adag egy hölgynek elégséges, de egy férfinak kevés lehet, levessel nélkül.

img_7466.JPG

2. Mindenmentes FOOD: Parmezános csirkemell, cukkinis zöldség pürével. Pontszám: 7,7/10 pont 

A zöldségpüré kellemesen sós, megfelelően fűszeres, gyengén csípős, valószínűleg csak a borstól. A hús talán már túl sós, a sajt mennyiség megfelelő, a fűszeresség nehezen megítélhető, mert a só dominál. A parmezán és a paprikás páclé finom a húson. A csirke tömör, kiváló minőségű alapanyag. A 400g adag bőven elég egy ebédre.

img_7561.JPG